Νεανικά Σαλπίσματα Τόμος 1 τεύχος 1

Με τη χάρη Του Πανάγαθου Θεού και την συνεργασία ομάδας Νέων και Φοιτητών εκδόθηκε το πρώτο μηνιαίο ηλεκτρονικό τεύχος των «ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΩΝ» για τον Μήνα Οκτώβριο, το οποίο περιλαμβάνει κείμενα που έχουν επιμεληθεί Πνευματικά μου Τέκνα και Νέοι. Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο τίτλος αλλά και η κυκλοφορία του περιοδικού ανήκει στον μακαριστό πλέον π. Ιωάννη Αντωνόπουλο που πριν από αρκετά χρόνια είχε ξεκινήσει την προσπάθεια έκδοσης του περιοδικού.

Τα «Νεανικά Σαλπίσματα» αποτελούν επίσημο ηλεκτρονικό περιοδικό του π. Αντωνίου Μπεζαΐτη (IDεκδότη: 42260) μιας και έχει πάρει τον Διεθνή Μοναδικό Αριθμό Σειρών ISSN2732-8953 και έχει καταχωριστεί επίσημα στις βάσεις δεδομένων του Ελληνικού και του Διεθνούς Κέντρου ISSN και αποστέλλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σε μορφή PDF. Μπορεί κάποιος να το βρει και στην ιστοσελίδα: www.pantonios.gr .

Θέλω να συγχαρώ τα Πνευματικά μου Παιδιά αλλά και ολόκληρη την ομάδα Νέων που βρίσκεται πίσω από το κάθε τεύχος, για την εξαιρετική προσπάθεια, την καλή συνεργασία, το αγωνιστικό τους σθένος και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν ομαδικά να δημιουργούν πάντα όμορφα «ΝΕΑΝΙΚΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ».

 

πρεσβ. Αντώνιος Αρ. Μπεζαΐτης

Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη
Pin It

Εκτύπωση   Email