Με τη χάρη Του Πανάγαθου Θεού και την συνεργασία ομάδας Νέων και Φοιτητών εκδόθηκε το εντέκατο διμηνιαίο ηλεκτρονικό τεύχος των «ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΩΝ» για τον Μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2022, το οποίο περιλαμβάνει κείμενα που έχουν επιμεληθεί Πνευματικά μου Παιδιά, Φοιτητές και Νέοι. Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο τίτλος αλλά και η κυκλοφορία του περιοδικού ανήκει στον μακαριστό πλέον π. Ιωάννη Αντωνόπουλο, εφημέριο και προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη, που πριν από αρκετά χρόνια είχε ξεκινήσει την προσπάθεια έκδοσης του περιοδικού.

Τα «Νεανικά Σαλπίσματα» αποτελούν επίσημο ηλεκτρονικό περιοδικό του π. Αντωνίου Μπεζαΐτη (IDεκδότη: 42260) μιας και έχει πάρει τον Διεθνή Μοναδικό Αριθμό Σειρών ISSN2732-8953 και έχει καταχωριστεί επίσημα στις βάσεις δεδομένων του Ελληνικού και του Διεθνούς Κέντρου ISSN και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σε μορφή PDF, πλέον και μέσω Viber. Μπορεί κάποιος να το βρει και στην ιστοσελίδα: www.pantonios.gr στο baner "Κατηχητικό Υλικό"

Θέλω να συγχαρώ τα Πνευματικά μου Παιδιά αλλά και ολόκληρη την ομάδα Νέων που βρίσκεται πίσω από το κάθε τεύχος, για την εξαιρετική προσπάθεια, την καλή συνεργασία, το αγωνιστικό τους σθένος και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν ομαδικά να δημιουργούν πάντα όμορφα «ΝΕΑΝΙΚΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ».

πρεσβ. Αντώνιος Αρ. Μπεζαΐτης

Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη