Loading...

Υλικά

Φασολάκια Μισό κιλό φρέσκα

Κρεμμύδι 1 ξερό

Ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού περίπου

Πατάτες 2

Μαϊντανός 1/2 ματσάκι

Ντομάτα 2-3 τριμμένες

Αλάτι Κατά βούληση

Πιπέρι Κατά βούληση

Πελτές Ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού

 

Εκτέλεση

Αρχικά σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο νεράκι. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και βάζουμε 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ίσα ίσα να γυαλίσει το κρεμμύδι και σοτάρουμε.

Ρίχνουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις σοτάρουμε μέχρι να θωρακιστούν.

Έπειτα προσθέτουμε τα φασολάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και τις τριμμένες ντομάτες, τις οποίες τις έχουμε εκτός ψυγείου.

Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και βράζουμε. Προς το τέλος του φαγητού προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και βράζουμε μέχρι να δέσει το φαγητό.

Σερβίρουμε ζεστό!

© Copyright 2023 π. Αντώνιος Μπεζαΐτης, εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη Back To Top