Πλατφόρμα Ασύγχρονης Κατηχητικής Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Κατηχητικής Τηλεκπαίδευσης Open eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Κατηχητικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Κατηχητικής Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων. Οι Χρήστες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση σχετικα με την Πλατφόρμα Ασύχρονης Κατηχητικής Τηλεκπαίδευσης. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Πλατφόρμα εντελώς δωρεάν. 

Ανακοινώσεις

 • - Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 -

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την Πλατφόρμα Σύγχρονης (Ζωντανής) Κατηχητικής Τηλεκπαίδευσης  https://pantonios.digitalschool.gr 

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

  2106401469 / 6977387010 / 6973519591

  Ευχαριστούμε !

 • - Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 -

  Αγαπητοί μας Κατηχητές και Παιδιά σε περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια σχετικά με την Πλατφόρμα παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κεντρικό μενού "Επικοινωνία".

  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

 • - Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 -

  "Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη"(Ματθ. 28,19), αυτός είναι ο λόγος του Κυρίου προς τους μαθητές Του. Αυτός ο λόγος αποτελεί πρόσκληση και πρόκληση για τους σημερινούς ποιμένες και εργάτες του Ευαγγελίου. Δεν νοείται η παρουσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας χωρίς το ποιμαντικό της έργο, με το οποίο αφ' ενός φροντίζει για τις ψυχές των μελών Της και αφ' ετέρου ενδιαφέρεται για τη νοηματοδότηση της ζωής τους, τη θεραπεία της κτιστής φύσης τους και τη διασφάλιση των όρων της σωτηρίας τους από την αλλοτρίωση, τη φθορά και το θάνατο. Μέρος αυτού του έργου και μάλιστα σημαντικότατο αφορά τη νεότητα. Και η ποιμαντική της νεότητας καλλιεργείται μέσα στις Κατηχητικές Συνάξεις με τις δράσεις που τις συνοδεύουν, τις οποίες εμπνέονται και διακονούν κληρικοί και λαϊκοί, αφοσιωμένοι στο ιερό αυτό καθήκον. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην Κατηχητική Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης του π. Αντωνίου Μπεζαΐτη Εφημερίου Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη. 

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 4
Available on the App Store
Available on the Play Store